Her seçim döneminde Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’ı es geçmiyor. Hatta 2017 yılında yapılan referandumun da başlangıcını Kahramanmaraş’tan vererek, Kahramanmaraş’ın  ne kadar önemli olduğunu tüm dünyaya göstermişti.

Sevgili okurlarım, her şeyi bir kenara bırakalım, İslam coğrafyasının, Türk dünyasının lideri ve mazlumları sesi Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hep birlikte gidelim.

Bu miting tarihinde bu kadar önemli olmamıştı, bunu bir il kongresi olarak görmeyelim. Bir parti programı olarak görmeyelim. Dünyaya karşı verdiği mücadeleye tam destek verdiğimizi, liderimizin arkasında durduğumuzu göstermek açısından oluşturacağımız kalabalık çok önemli.

Her seçim dönemlerinde Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’a geldiğinde yüzbinlere ulaşan kalabalıkla karşılandı. Kahramanmaraş ilk günden beri Reis’inin arkasında durdu. Bu kez daha kalabalıkla duralım. Eşimizi dostumuzu kolundan tutup, büyük dava adamını, dünya liderini karşılamaya gidelim.

Ortadoğu’da oynanan kirli oyunu bozmak için,

Afrin’deki masum halkı terör örgütlerinden kurtarmak için;

Münbiç harekatının önünü açmak için;

Alçak, hain Fetö Terör örgütüyle mücadeleye destek vermek için;

Ambargo uygulayıp siyasi oyun yapan Avrupa ülkelerine tokat gibi cevap vermek için;

Fetö elebaşısını elinde tutup, terör örgütlerine binlerce tır silah gönderen ABD’nin karşısında olduğumuzu bildirmek için;

Mazlumların acılarına ortak olup onların sesini tüm dünyaya duyurmak için;

Başkomutan’ın dik duruşunun tüm İslam ülkeleri liderlerine örnek olması için;

Kudüs’ün Filistinlilerin olarak kalması için;

Reisin yanında yer almamız gerekiyor.

Oluşturacağımız yüzbinlerce kalabalıkla çakal sürülerine vereceğimiz cevap çok büyük anlam taşıyor.

Kurtuluş savaşında işgalci Fransız güçlerine karşı top yekûn mücadele veren Maraşlım, Cumartesi günü de bu büyük mücadeleye tam destek vereceğine canı gönülden inanıyorum.

Afrin harekatı, Fırat Kalkanı harekatı yakında başlayacak Münbiç Harekatı karşısında Batı sesini çok çıkartamıyor. Neden biliyor musunuz? Türk Milletinin ne kadar destek verdiğini, bu halkın harekatın arkasında olduğunu görüyor.

İran’ı hatırlayalım; geçtiğimiz aylarda gösteriler oldu, Suriye’deki operasyonlara harcanan paralarla ilgili İran halkı, provokatörlerin teşvikiyle ayaklandı. İşte Türk milletinin özelliği Başkomutanının yanında yer almasıydı, Allah’a şükür birlik ve beraberliğimizi bozamadılar.

Hizmetler yapılır, yollar yapılır, hastaneler, okullar yapılır, yapılıyor da. Kayseri yolu bitme noktasına geldi, 13 tünel 4 viyadükle Türkiye’nin en iyi yolu yapılıyor. Havaalanı bitmek üzere, Hızlı Tren’in projesi tamamlandı, okullar, hastaneler bir biri ardına yükseliyor.

Büyükşehir Belediyesi köprülü kavşaklarla, ana bulvarlarla, çevre yollarıyla, kayak merkeziyle, insanların yaşam refahını yükselten hizmetleriyle Kahramanmaraş’a güzellik üzerine güzellik katıyor.

Başarılı bir İl Başkanımız var, çalışkan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var, kalbi Kahramanmaraş için atan bir Genel Başkan Yardımcımız var. Memleketi için mesai gözetmeyen 6 milletvekilimiz var.

Bu insanlar kolay yetişmiyor, aynı zamanda seçilmişlerimize verdiğiniz destek, bu hizmetlerin önünü açıyor. Cumhurbaşkanımız geldiğinde seçilmişlerimize vereceğimiz destek, daha büyük hizmetlerin de önünü açacak.

Gelin Cumartesi günü Saat:12.00’da Otogar’ın arka tarafında yapılan spor kompleksinde reisimizi karşılayalım. Hemen salonun yanında yüzbinlerce kişiyi misafir edecek alanlar var.

Söylediğim gibi bu bir parti programı değil, büyük bir mücadeleye verilen desteğin göstergesidir.

7’den 70’e bayraklarımızı alıp alanda yerimizi alalım. Kahramanmaraş’ın Kahramanlığını bir kez daha gösterelim.