3 Aralık günü ortadan kaybolan eşi Zehra Kıyak’ı bulmak için Müge Anlı’ya katılan Serkan Kıyak, eşinin pideciyle kaçtığını duyunca canlı yayında sinir krizi geçirmişti. Daha öncesinde de eşinin kendisini 4-5 defa aldattığını söyleyen Kıyak, ağlayarak eşine geri dönmesi için yalvarmıştı. Tüm Türkiye'yi derinden sarsan olayın ardından Serkan Kıyak'tan acı haber geldi.

32 yaşındaki genç adam, geçtiğimiz gün yaşadığı acıya dayanamadı ve ikamet ettiği Uşak'taki evinde kendini asarak intihar etti.

Yetiştirme yurtlarında büyüyen Serkan Kıyak'ın 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği ve bir yaşında çocuğu olduğu bilgisine ulaşıldı.

"GİDERKEN MORALİ YERİNDEYDİ"

Yaşanan acı olayın ardından canlı yayında konuşan Müge Anlı, şu ifadeleri kullandı:

"Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Buradan gittikten sonra eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş ama ret cevabı almış. Çocuğunu ablasına bırakıp hayatına son vermiş. Geçen haberler de evde ölü olarak bulunuyor ama soruşturmalar sürüyor. Biz onu bugün İstanbul'a bekliyorduk onunla Zahide Yetiş'in programında birlikte mutfağa girecektik. Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlamış. Giderken morali gayet yerindeydi. Ailesi de 'seni yeniden evlendiririz' demiş. Biz burada kalması için de ısrar ettik. Burada yerlere yatınca biz ona bir psikiyatriden destek al demiştik ama kabul etmedi."

"Serkan çok iyi kalpli bir çocuk ben onu çok sevdim. Eşi, aileyi arayıp 'Maaşı da ben alacağım çocuğu da size bırakacağım' demiş. Benim annem de ilk bunu söylemişti. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin."

Abisinin ölümüyle sarsılan kardeş Ayşe Şenol ise "Çok üzgünüz, abim en sonra 'çocuğum için yaşayacağım' dedi. Çocuğu dün onun ninnisiyle uyudu. Zehra'ya çocuğu vermeyeceğiz. Velayet konusunda bize yardımcı olur musunuz" şeklinde konuştu.

MÜGE ANLI FOTOĞRAFLARI

NE OLMUŞTU?

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te geçtiğimiz günlerde karısı pideciyle kaçan Serkan Kıyak, haberi aldığında stüdyoda sinir krizi geçirmişti. Kendini yerlere atan adam, kafasını defalarca kez zemine vurmuş ve eşine geri dönmesi için yalvarmıştı.

"Sensiz yaşayamam" diyerek gözyaşları içerisinde eşine geri dön çağrısı yapan Kıyak, Müge Anlı ekipleri tarafından stüdyodan çıkarılmıştı. Sosyal medyaya damga vuran olay sonrasında yeni bir gelişme yaşandı.

Eşinden ayrılmaya karar veren Serkan Kıyak, mutfağa girip börek yaptı. Acısını mutfakta dindirmeye karar veren Kıyak, yaptığı böreği Müge Anlı'ya ikram etmeyi ihmal etmedi. Tüm Türkiye'yi sallayan olay sonrasında genç adam hayatında yeni bir başlangıç yapmaya karar verdi. 

EŞİ PİDECİYE KAÇINCA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Günlerdir haber alamadığı eşi Zehra Kıyak'ın bulunması için programa katılan Serkan Kıyak, anlattıklarıyla herkesi şoke etti.

Eşinin kandırılarak 2 yaşındaki bebekleri ile görme engelli anneannesini bırakıp gittiğini söyleyen Kıyak, aynı zamanda eşini daha önce başka erkeklere uygunsuz fotoğraflar gönderirken yakaladığını anlattı.

"BENİM EŞİM YAPMAZ!"

Eşinin geri dönmesi için canlı yayında ağlayarak yalvaran Kıyak, "Benim eşim yapmaz. Döner inanıyorum. Herkes hata yapar ben affederim. Güzel karım, melek karım lütfen dön geriye... Sana kına gecesi yaptım. Helali hoş olsun...Dönsün çamaşır makinesini de alırım. Herkesin karısı bulunuyor, benimkini de bulun" ifadelerini kullandı.

Evliliklerinde hiçbir sorun yaşamadıklarını dile getiren Kıyak, kendi elleriyle börekler açtığını yemekler yaptığını söyleyerek "Güzel karım, melek karım" diyerek eşine geri dön çağrısı yaptı. 

Canlı yayına bağlanan Zehra'nın komşusu Rümeysa isimli kadın Zehra'nın kendisini aradığını ve karşı komşuları pideci Gökhan'la kaçtığını anlatınca olanlar oldu. Kayıp eş Zehra Kıyak'ta yayına bağlanarak Serkan'ı ve ailesini artık istemediğini söyledi. Bunu duyan genç adam programda kendine hakim olamadı.

"YİNE AFFEDERİM DÖN GEL!"

Gözyaşları içinde kendini yerden yere vuran Kıyak, "Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim" diyerek stüdyodakileri şaşırttı. Kafasını birkaç kez de zemine vurarak ağlayan Kıyak, Müge Anlı'nın ekipleri tarafından stüdyodan çıkarıldı.