Adana'da işçi emeklisi 50 yaşındaki Mustafa Kemal Varol, tartıştığı 40 yaşındaki eşi Nur Sima Varol'u bıçakla ağır yaraladı. Kadın, komşularınca hastaneye kaldırılırken, eşini bıçaklayan Varol kendini eve kilitledi. Polis, Varol'u ikna etmek için 45 dakika uğraştı ancak başarılı olamadı. Varol, özel harekat polislerince eve düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi 65105 Sokaktaki 4 katlı evin 3. katında yaşandı. İddialara göre, psikolojik sorunları olan Mustafa Kemal Varol, sabah saatlerinde 3 çocuk annesi eşi Nur Sima ile bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Varol, daha sonra mutfaktan aldığı bıçakla eşini göğsü ile vücudunun değişik yerlerinden 3 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Ağır yaralanıp sokağa çıkan kadının bağırması üzerine komşuları özel araçla kadını, eve yakın yerdeki özel hastaneye götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan kadın, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kadının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada, ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, olay yerine giderek şüpheliyi gözaltına almak istedi. Mustafa Kemal Varol, kendini eve kilitledi, polise kapıyı açmadı. Varol'un teslim olması için yaklaşık 45 dakika uğraşan polis başarılı olamayınca özel hareket ekipleri devreye girdi. Özel harekatçılar eve baskın yaptı. Varol, elinde tüfeği ile evde sigara içerken etkisiz hale getirilip gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.