İzdivaç programlarında birbiriyle kıyasıya mücadele eden ve zaman zaman belden aşağı vuran Esra Erol ve Zuhal Topal türbanlı adaylara umut bağladı. Esra Erol'un, vajinismus hastası Nevruz'una karşı Zuhal Topal, Hanife kartını ortaya koydu. Peki hangisi kazanacak? Detaylar haberimizde.



İzdivaç programları rezilliği bütün çirkefliğiyle devam ediyor. Televizyon ekranlarında kendilerine aş arayan adaylar çeşitli rezilliklerle programlarına reyting kazandırmaya çalışıyorlar. 



Geçtiğimiz aylarda programına katılan Nevruz isimli gelin adayını günlerce şekilden şekile sokan Esra Erol oldukça ciddi reyting kazanmıştı. Nevruz Tarkan fotoğrafını öperek ve salya sümük ağlayarak da büyük tepki toplamıştı. Bilindiği gibi Esra Erol gelen tepkilere daha fazla göğüs gerememiş ve Nevruz'u programından kovmuştu.



Nevruz'un canlı yayında Tarkan fotoğrafını öpmesi ve hüngür hüngür ağlaması sosyal medyada uzun süre eleştirilmişti. Nevruz adeta Esra Erol'un reyting oyuncağı olmuş,  Esra Erol reytingi düştükçe Nevruz'u canlı yayına çıkararak kaybettiklerini kazanmaya çalışmıştı.



İşte Nevruz'un kendini yerden yere attığı o kare:



Esra Erol aslında Nevruz'u boşuna çıkarmamıştı programa. İddialara göre en büyük rakibi Zuhal Topal'ın türbanlı gelin adayı Hanife'yle kazandığı reytingi kıskanmıştı. Zira Hanife çok güzel bir kızdı ve çok da güzel oynuyordu. Gelen yüzlerce adayı tek tek reddeden Hanife programın en dikkat çekici ismi olmayı başarmıştı.



Umut aşkından vazgeçen daha doğrusu umudunu kesen Hanife ise son günlerde Deniz aşkıyla yeniden gündeme geldi. Hanife en son programda Deniz'e sarılınca sosyal medyadan büyük tepki aldı. Türbanlı bir adayın hem de Ramazan ayında yabancı bir erkeğe sarılması olay oldu. 



Bu arada son olarak Hanife'nin açık resimlerinin de servis edilmesi bazı iddialrı da gündeme getirdi. İddialara göre Hanife'nin açık resimlerinin servis edilmesinde Zuhal Topal ekbinin parmağı var.



Esra Erol ve Zuhal Topal'ın özellikle türbanlı adaylar üzerinden reyting savaşı yapmaktan bir an önce vazgeçmesi gerekiyor. Hanife'nin tavırları da Nevruz'u aratmıyor artık ve bunun bir oyun olduğu kanaati de kuvvet kazanıyor.



HANİFE'NİN DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ FOTOĞRAFLARI



Bu arada Zuhal Topal ve Esra erol'un programlarında escort kızları çıkardığı iddiaları da yayılmaya başladı bile. Şimdilik bu iddialara her iki sunucudan da cevap gelmedi. Konuyla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz.