Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Kahramanmaraş Depreminde Yıkılan Otelin Duruşmasında Gerginlik Çıktı! Kahramanmaraş Depreminde Yıkılan Otelin Duruşmasında Gerginlik Çıktı!

Koç, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'i makamında ziyaret ederek Şeref Defteri'ni imzaladı. Daha sonra, Dulkadiroğlu ilçesindeki Umut Kent Konteyner Kenti'ni ve buradaki Fenerbahçe Mahallesi'ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Whatsapp Image 2024 03 09 At 21.54.27 (3)

Konteyner kentteki çocuklar ve depremzedelerle yakından ilgilenen Koç, öğrencilere eşofman takımı ve ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan ramazan kolisi dağıtımına katıldı.

Whatsapp Image 2024 03 09 At 21.54.27

Fenerbahçe Mahallesi'ndeki bazı aileleri de ziyaret eden Koç, daha sonra Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Kahramanmaraş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Gaffar Akarca ve Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyeleriyle konteyner kentteki spor okullarının açılışını gerçekleştirdi.