Kahramanmaraş Adliyesi'nde gerçekleştirilen mazbata teslim töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi'ne gelen Görgel'i, önceki dönem Başkanı Hayrettin Güngör karşıladı. Gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından Görgel, görevine başladı.

Törende konuşan Fırat Görgel, "İnşallah bu kadim memlekete ve aziz millete çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah devraldığımız bu emaneti daha da ileriye taşıyacak ve şehrimizi tekrar ayağa kaldıracağız" dedi. Görgel, yeni dönemde Kahramanmaraş'ı hep birlikte inşa edeceklerini vurguladı.

Kahramanmaraş'ın Köylere Hizmet Eden Mobil Çerçisi: Mustafa Yalınkat Kahramanmaraş'ın Köylere Hizmet Eden Mobil Çerçisi: Mustafa Yalınkat

Devir Teslim 1

Önceki Başkan Hayrettin Güngör ise, Görgel'e başarılar dileyerek, "Fırat kardeşimizin bu bayrağı çok daha ileri taşıyacağına inancımız tam. Pandemi, fiyat dalgalanmaları ve asrın felaketi gibi birçok zorlukla karşı karşıya kalmamıza rağmen şehrimize 9 Milyar TL’ye yakın yatırım kazandırdık. Hamdolsun şehrimizin emanetine zeval getirmedik" şeklinde konuştu.

Görgel'in konuşmasının ardından tebrikleri kabul ettiği belirtildi. Yeni dönemin, Kahramanmaraş'a ve hemşehrilerine hayırlı olması temennisiyle, kentteki yeni hizmetlerin başlangıcının yapıldığı vurgulandı. Görgel'in Kahramanmaraş'a hizmet yolunda önemli adımlar atması bekleniyor.