Süper Lig'de lider Galatasaray, sahasında İstanbul Başakşehir'i mağlup ederek hem geçen haftaki Fenerbahçe derbisindeki mağlubiyeti unutturmayı hem de şampiyonluk yolundaki yarışa zirvede devam etmeyi hedefliyor. Sarı kırmızılı takım, İstanbul Başakşehir engelini aşarak, zirve mücadeesi veren Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek.

KART CEZALISI BURAK YILMAZ VE HAKAN BALTA YOK

Zorlu randevu öncesinde Galatasaray'da kart cezalısı Burak Yılmaz ve Hakan Balta, fıtık ameliyatı olan Felipe Melo ile sakatlığı bulunan Semih Kaya forma giyemiyor. Burak Yılmaz'ın yokluğunda Galatasaray'da ileri uçta ise Umut Bulut görev yapacak.

KONUK EKİPTE GOLCÜ OYUNCU SEMİH ve DOKA EKSİK

Konuk ekipte ise zorlu randevu öncesinde golcü oyuncu Semih Şentürk, bu maçta görev yapamıyor. Tecrübeli oyuncunun sakat olduğu için kadroya alınmadığı iddia ediliyor. Yine konuk ekipte sakatlığı bulunan Doka bu maçta takımdaki yerini alamazken iyileşen Yalçın Ayhan ilk 11'de sahaya çıktı.

TAKIM KADROLARI

Haftaya 51 puan ve averajla lider giren Galatasaray ile 37 puanla 6. sırada giren İstanbul Başakşehir arasındaki zorlu 90 dakikada takımların ilk 11'leri ise şöyle:

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Kemal Yılmaz
Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Olcan Adın, Bruma, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Umut Bulut
İstanbul Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Alexandru Epureanu, Yalçın Ayhan, Ferhat Öztorun, Mahmut Tekdemir, Stephane Badji, Edin Visca, Marcio Mossoro, Alparslan Erdem, Jeremy Perbet