KAHRAMANMARAŞ Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, güçlü bir sanayiye sahip olduklarını belirterek, "Şehrimiz, 125 ülkeye ihracat yaparak, Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde güçlü bir Türk markası olarak anılmaktadır" dedi.

KMTSO, geleneksel iftar davetini odanın bahçesinde gerçekleştirdi. Yemeğin ardından bir konuşma yapan KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Türk iş dünyası olarak ülkenin milli hedefleri doğrultusunda hiç durmadan, yorulmadan çalışıp üreterek ihracat yaptıklarını söyledi. İş dünyasının 2018'i cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamı olan 168 milyar dolar ile kapattığını hatırlatan Zabun, şöyle konuştu:
 

"Bugün, Kahramanmaraş’ın da aralarında bulunduğu 17 şehrimiz 1 milyar doların üzerinde ihracat yapmaktadır. Türkiye’nin en güçlü sanayi merkezleri arasında yer alan şehrimiz, 125 ülkeye ihracat yaparak, Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde güçlü bir Türk markası olarak anılmaktadır. Yapımı devam eden, tekstil, metal, gıda ihtisas organize sanayi bölgelerimizin yatırıma açılmasıyla birlikte Kahramanmaraş’ın üretim gücü çok daha artacak ve küresel ekonomide daha önemli bir aktör haline gelecek. Bizim en büyük hedefimiz, sanayileşmede ve özellikle katma değeri yüksek üretim bakımından ilk 10 şehir arasında yer almak. bunun için çok çalışıyoruz. ülkemize, devletimize güveniyoruz."

KMTSO'nun geleneksel iftarına Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Garnizon Komutanı Albay Adnan Köşker, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, daire amirleri ile siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.