TRT 1 ekranlarında 65. bölüm ile sezon finali yapan Gönül Dağı dizisi izleyicileri Dilek'in ölmesiyle sarsıldı.

918

TRT1'de yayınlanan ve 65. bölüm ile sezon finali yapan Gönül Dağı dizisinde milyonları üzen bir gelişme yaşandı.  Dizinin sevilen karakteri Dilek'in ölümü izleyicileri ağlattı! Dilek karakterini canlandıran Gülsüm Ali İlhan diziden ayrıldı! Şimdi ise Berk Atan'ın yeni sezonda partnerinin kim olacağı merak edilmeye başlandı.

diii

Gönül Dağı'nda milyonları ağlatan sözler

"Bozkırın en büyük adetidir bu zamansız gelmeler ve gitmeler. Çünkü gelmek gitmenin kardeşidir buralarda. Her kavuşma bir ayrılığın habercisidir. Her gelişin bir gidişi vardır."

Ben ölünce hangi çiçeğe dönüşürüm acaba." "Bence bütün çiçekler ağlar, gönül dağı bile ağlar." "Gitmenin vakti geldi Taner. yılkı atları beni çağırıyor, gönül dağı beni çağırıyor."

gonul-dagi-dilek-diziden-ayrildi-mi-dilek-diziden-cikti-mi-gonul-dagi-dilek-diziden-cikti-mi-gulsim-ali-gonul-dagi-ayrildi-mi-cikti-mi-1635626820

Gönül Dağı Dilek yerine kim gelecek?

Gönül Dağı Dilek yerine kim gelecek merak edilirken geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada çıkan son dakika haberler doğrultusunda Gülsim Ali İlhan yerine Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu önümüzdeki sezon Gönül Dağı kadrosunda yer alması bekleniyor.