Ankara'nın Altındağ ilçesinin Battalgazi mahallesinde dün akşam iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Bıçaklı saldırı sonucu yaralanan iki kişiden birisi olan Emirhan Yalçın hastanede hayatını kaybetti.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, "Yaralayanların yabancı uyruklu şahıslar olduğu tespit edilmiş olup; iki şahıs gözaltına alınmıştır" denildi.

BBC Türkçe'ye konuşan Battalgazi Mahallesi Muhtarı Habip Eroğul, mahalleli iki gencin Suriyeliler tarafından bıçaklandığını söyledi.

Habip Eroğul, "3-5 kişilik Suriyeli saldırgan grup dün gece emniyet tarafından alındı. Saldırganların Suriyeli olduğu kesin" diye konuştu.

Eroğul, daha sonra hayatını kaybettiği açıklanan Emirhan Yalçın için, "Durumu, kalbine yakın bir yerden bıçaklandığı için endişe veriyor. Yoğun bakımdaki tedavisi hala sürüyor" demişti.

SOSYAL MEDYADAB TEPKİ! VATAN ELDEN GİDİYOR

Ankara'da sığınmacıların bir Türk gencini öldürmesi, 1 Türk gencini yaralamasının ardından sosyal medyada on binlerce kişi #VatanEldenGidiyor etiketi altına yazdıkları mesajla tepkilerini dile getirdiler. Olayın ulusal medyada çok az yer alması ise şaşırttı.