Zonguldak'ta 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Selma İnam, bir süredir şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşadığı eşi tarafından 9 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Zonguldak'a bağlı Karaman beldesinde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Selma İnam, Çaycuma ilçesindeki evini şiddetli geçimsizlik nedeniyle terk ederek Karaman'daki baba evine gitti. 29 yaşındaki eşi Özden İnam, dün akşam saatlerinde eşiyle barışmak amacıyla ve özür dilemek için kayınpederinin evine gitti. Selma İnam ile buluşan şahıs, bilinmeyen bir sebeple eşi ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönen tartışmada Özden İnam, yanında taşıdığı bıçakla eşini defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan Selma İnam, çağırılan 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 9 bıçak darbesi aldığı belirlenen Selma İnam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Özden İnam ise jandarma tarafından gözaltına alındı. 2 çocuk annesi Selma İnam ile Özden İnam'ın daha önce boşanmaya karar verdikleri ancak ikinci çocuklarının dünyaya gelmesiyle barıştıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.