• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.575 %1.07
  • ETHERIUM 3.280 %4.86
30°

Dulkadiroğlu Haberleri

dulkadiroğlu haberleri ve güncel dulkadiroğlu gelişmeleri, dulkadiroğlu ile ilgili tüm video, dulkadiroğlu fotoğrafları ve dulkadiroğlu haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünü kaybeden bir otomobil, orta refüje çarptı. Olayda araçta bulunan 3 kişi...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 28 Ocak 2024 Pazar günü Dulkadiroğlu, Onikişubat, ve Elbistan ilçelerindeki belirli mahallelerde planlı elektrik kesintileri yaşanacak.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinde Çıkan Yangında 2 Kişi Yaralandı, Ev Kullanılamaz Hale Geldi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta ağır hasar alan bir binanın yıkımında enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Muhammet Gök (26) için duygusal bir veda gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sürücülere alternatif yol duyurusunda bulundu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta depremlerden ağır hasar alan bir binanın yıkımı sırasında, enkaz altında kalan kepçe operatörü Muhammet Gök'ün cansız bedenine ulaşıldı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde ağır hasar alan bir binanın yıkımı sırasında yaşanan çökme olayı işçinin enkaz...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 21 Ocak 2024 Pazar günü 5 saat planlanan bir elektrik kesintisi vatandaşları etkileyecek.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki bir apartmanda meydana gelen doğal gaz sızıntısı bina sakinleri arasında korku dolu anlara neden oldu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın elektrik dağıtım şirketi AKEDAŞ, bölgede yapılacak işletme ve yatırım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 07 Ocak 2024 Pazar günü yaşanacak planlı elektrik kesintileri AKEDAŞ tarafından duyuruldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, özel bir firmanın servis aracı ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.