• DOLAR 32,25 %-0.08
  • EURO 35,09 %-0.06
  • ALTIN 2.466,16 %0.00
  • BİST100 10.320 %0.00
  • BITCOIN 65.510 %-0.52
  • ETHERIUM 2.965 %-1.5
15°

Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi Haberleri

kahramanmaraş büyükşehir belediyesi haberleri ve güncel kahramanmaraş büyükşehir belediyesi gelişmeleri, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm video, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi fotoğrafları ve kahramanmaraş büyükşehir belediyesi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile birlikte Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin etkisiyle ağır hasar alan binaların yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. Kentteki 285 bin yapı...

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından depremden sonra hizmete açılan Ali Kayası Cam Teras, büyük bir ilgiyle karşılandı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KSÜ Avşar Kampüsü'nde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi!

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Şazibey Halk Pazarı esnafını yeni Balık Pazarına taşımak için çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehirdeki zemin inceleme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kayabaşı Mahallesi'nde bulunan tarihi yapının tehlikesi nedeniyle Çukuroba Caddesi'ni 18 Ocak 2024'e kadar kısmi olarak trafiğe kapatıyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Ağcalı ve Sümbüllü yolu üzerinde oluşan obruk, sürücüler arasında endişeye neden oldu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan Orta Hasarlı Bina Mağdurları, Yağışa Rağmen Eylem Yaparak Seslerini Duyurdu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Azerbaycan Mahallesi'ndeki Kentsel Tasarım Projelerini İnceledi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'a ait yöresel bir lezzet daha coğrafi işaret tescili alarak kayıt altına alındı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Onikişubat ilçesinde gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları sebebiyle Kuddusi Baba Bulvarı, 5 Aralık Salı gününe...