• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
26°

Kahramanmaraş yangın Haberleri

Kahramanmaraş yangın haberleri ve güncel Kahramanmaraş yangın gelişmeleri, Kahramanmaraş yangın ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş yangın fotoğrafları ve Kahramanmaraş yangın haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi Bertiz Mahallesi Maksutlu mevkiinde bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını, hızla büyüyerek bölgedeki endişeyi artırdı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi Altunelma Mahallesi'nde çıkan anız yangını, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması sayesinde...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Avşar Mahallesi'nde bulunan deprem çadırlarında meydana gelen yangın, bölgede kısa süreli bir paniğe neden oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan bir odun ambarı ve plastik meyve-sebze kasası üretim-deposunda bugün öğleden sonra yangın çıktı. Yangında...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, daha önceden terk edilmiş bir binada yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Depremzede Yaşlı Kadının Konteynerinde Yangın Çıktı. Engelli Torunuyla Birlikte Son Anda Kurtarıldılar!

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Gayberli Mahallesi'nde, hasarlı binada meydana gelen yangın, panik yarattı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bir evde çıkan yangında baba ve kızı hayatını kaybetti, anne ve diğer çocuklar hastaneye kaldırıldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir ikamette çıkan yangın, paniğe neden oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta tarihi konakta çıkan yangın mahalle halkında paniğe neden oldu.