• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.550 %1.58
  • ETHERIUM 3.250 %1.5
25°

Silah Haberleri

silah haberleri ve güncel silah gelişmeleri, silah ile ilgili tüm video, silah fotoğrafları ve silah haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ÜÇÜNCÜ SAYFA

Mersin'in Toroslar ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Fatma Ö. ile tartışan Musa Ö., olayın ardından silahını kullanarak eşi, kayınpederi ve kayınvalidesini...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı Büyüktatlar Mahallesi'nde gerçekleşen düğünde silah kullanılmasının ardından, jandarma ekipleri geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

ÜÇÜNCÜ SAYFA

Kütahya'da meydana gelen trajik bir olayda, Mehmet Furkan Ş. (19) isimli genç, annesini av tüfeğiyle öldüren üvey babası Ünal Koçer'i...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bir köy düğününde, muhtarın havaya ateş açması üzerine jandarma ekipleri harekete geçti.

ÜÇÜNCÜ SAYFA

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde 25 yaşındaki genç kadın, tabancayla kendini göğsünden vurarak intihar etti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen istihbarat çalışmaları sonucunda çeşitli suçlardan aranması bulunan 28 kişi yakalandı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'da yaşanan olayda, 16 yaşındaki Yakup Kaçar, arkadaşı M.C.'nin şaka amacıyla oynadığı silahın ateş alması sonucu vurularak hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada gerçekleştirdikleri operasyonlarda toplamda 128 kişiyi yakalayarak adli makamlara sevk etti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta alacak verecek meselesi nedeniyle iki kişi arasında çıkan sözlü tartışma cinayetle sonlandı.

ASAYİŞ

İzmir'de sokakta düzenlenen düğünde müziğin kapatılmasını isteyen şüpheli, pompalı tüfekle dehşet saçtı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta üniversite civarında iki gurup arasında çıktığı öğrenilen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.