Kayseri Hacılar Belediyesi Çocuk Meclisi Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Semih İmamoğlu Başkanlığında toplanan çocuk meclisi ilk kararlarını aldı.

Hacılar Belediyesi Çocuk Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Hacılar Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen çocuk meclisi toplantısına Semih İmamoğlu başkanlık etti. Toplantıda, meclis komisyonlarına üye seçimi yapıldı. Hacılar Belediyesi Çocuk Meclisi toplantısına Danışman öğretmenler ve 45 öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk olarak meclis komisyonları belirlendi. İç tüzük hazırlanması konusunda Başkan İmamoğlu’na yetki verildi.

Hacılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Rasim Kahraman tarafından Belediye Kanunu hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Kahraman, ayrıca çocuklara ilçede gördükleri olumsuzlukları ve eksiklikleri gündeme taşımaları hakkında temennide bulundu.

Hacılar Belediyesi Çocuk Meclisi toplantısının sonunda Hacılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Rasim Kahraman alınan kararların Hacılar için hayırlı olması temennisinde bulundu.