Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sahalarında oynadıkları ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini fakat kötü bir sonuçla ayrıldıklarını söyledi.

Takımının Osmanlıspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Sahamızdaki ilk maçı istediğimiz gibi bitiremedik. Galibiyetle başlamak isterdik, fakat bugün mağlup olduk. Kötü bir sonuçla ayrıldık. Rakibi de tebrik ediyorum. İstatistikler bizi üstün gösteriyor. Bazı şeylerde hatalarımız var. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Gol yollarını zorladık. Ancak golü bulamadık. Bazı şeyleri daha dikkatli yapmak gerekecek. Üzgünüz yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

MUSLERA'NIN YEDİĞİ GOLLER

Öte yandan Muslera'nın son iki haftada yediği hatalı goller için ise Hamza Hamzaoğlu, "Muslera adına üzgünüm. Kendisi elinden geleni yapıyor. Üzülmesine gerek yok. Bu maçlara denk geldi. Kendisindeki düşüş geçen hafta yediği hatalı golden dolayıydı. Belki geçen haftanın yansıması oldu. Birlik ve beraberliği sağlayıp tekrar ayağa kalkabilmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Başarılı teknik adam, Muslera'nın yerine yedek olabilecek bir kaleciyi alacaklarını ifade etti. Hamzaoğlu, transferlerle ilgili olarak da şunları dile getirdi:
"Transferde şu anda bir kaleci ve iki oyuncu üzerinde duruyoruz. En kısa zamanda bitecek gibi gözüküyor. Transferi bitirelim bizde işimize bakalım. Transfer döneminden sonra herşey yoluna oturacaktır."

BİRŞEY YAPAMAYACAĞIMIZI HİSSETTİĞİMİZ GÜN BURDA OLMAYIZ

Yapılan eleştiriler konusunda da Hamza Hamzaoğlu, "Kendi camiamızdan ilk transferde eleştirilirsek, bu pek hoş olmuyor. Sorun değil biz onlar için burdayız. Birşey yapamayacağımızı hissetiğimiz gün burda olmayız. Şu anda bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Başarıdan sonra bazı şeyleri aşmak zordur. Ayaklarımız biraz havalarda dolaşıyor, bir gün yere basacak. Galatasaray takımının neler yapacağını göreceğiz. Yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

BURAK YILMAZ'IN OYUNDAN ÇIKARILMASI

Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz hafta ilk onbirde başlatmadığı, bu maçta da oyundan aldığı Burak Yılmaz konusunda da şunları ifade etti:
"Burak'ın omzu sakattı, iğne ile oynadı. Önde hareketsiz kalmaya başlamıştı. Biz de oyuna Yasin'i soktuk. Umut'un sahada kalmasını, rakibi orada tutmasını istedik. Bizim tercihlerimizle, oyuncularımızla aramızın açılmasına yorumlanacaksa, kimseyi oyundan çıkarmayalım. Burak ile herhangi bir sorun yok. Sakatlığından dolayı daha fazla üstüne gitmedik. Benim Burak ile bir sorunum bulunmuyor."