İstanbul’da bir sağlık sektöründe çalışan Havva Gülşen'le ilgili korkunç iddialar sosyal medyada gündem olurken ünlü Kanal D muhabiri Kahramanmaraşlı İbrahim Konar'da tehdit aldığını ve hayatının tehlike altında olduğunu ifade etti.

Havva Gülşen'le ilgili yaptığı haberlerin gündem olmasının ardından tehditler alan Kanal D muhabiri İbrahim Konar, 3. defa uzaklaştırma çıkardı. Bir türlü tutuklanmayan Havva Gülşen tehditlerini sürdürürken İbrahim Konar ise isyan etti. Konar sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Uzaklaştırmaya inanmıyoru, hayatım tehlikede" dedi.

HAVVA GÜLŞEN OLAYI NEDİR?

İddiaya göre, İstanbul'da bir sağlık sektöründe çalışan Havva Yüksel işten çıkarılınca çalıştığı şirket yöneticilerinin ve çocuklarının fotoğraflarını eskort sitelerinde paylaştı. Bunun üzerine iş yeri sahibi Mücahit Gözel, şüpheli Havva Gülşen hakkında suç duyurusunda bulundu.

haavva-gulsen

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan dilekçede, şüpheli Havva Gülşen’in sosyal medya hesaplarından müştekilerin fotoğraflarının altına hukuka aykırı paylaşımlar yaptığı ve müştekileri sosyal çevresinde itibarsızlaştırmayı hedef aldığı anlatıldı. Müştekilerin çalışanlarını da arayarak taciz ettiğinin anlatıldığı dilekçede, sosyal medyadaki bu paylaşımlar nedeniyle müştekilerin aile hayatının kötü yönde etkilendiği belirtildi. Şüphelinin farklı numaralardan müştekilere sürekli ve ısrarcı şekilde mesajlar atarak tehdit ettiği aktarıldı.

Havva Gülşen yine iddiaya göre, olayın ortaya çıkmasını sağlayan ve haberi takip eden Kanal D muhabiri İbrahim Konar'ı da tehdit etti. İbrahim Konar'a ağır hakaretler ve tehditler savuran zanlı hakkında Kahramanmaraşlı muhabir 3. defa uzaklaştırma çıkardı.

Sosyal medyada Havva gülşen hakkında #havvagülşentutuklansın etiketi ile binlerce paylaşım yapıldı.