Yozgatlı hayırsever iş adamı Bilal Şahin, sporda başarılı olan Karaveli köyü ilkokulu öğrencilerini ödüllendirdi.

Kendini hayır işlerine adayan ve eğitim başta olmak üzere çok sayıda hayır hizmetinde bulunan iş adamı Şahin, köy okullarına da spor malzemesi desteğinde bulundu. Daha önce Osmanpaşa ve Gedikhasanlı ilk ve ortaokul öğrencilerine, spor malzemesi yardımında bulunan Şahin, son olarak ilkokullar arası kızlar basketbol müsabakalarında il ikincisi olan Karaveli İlkokulu öğrencilerine spor malzemesi yardımı yaptı.

Spor malzemeleri, okul müdürü Tahsin Akdeniz’e ve beden eğitimi öğretmeni ve takım antrenörü Burcu Belli’ye teslim edildi. Okul müdürü Akdeniz yaptığı açıklamada, verilen destekten dolayı hayırsever iş adamı Bilal Şahin’e teşekkür etti.

İş adamı Şahin, iltifatın marifete tabi olduğunu belirterek, başarının ödüllendirilmesi gerektiğini söyledi. Şahin, "Özellikle köy okullarımızdaki öğrencilerimiz, şehirdeki öğrencilerimiz gibi her türlü imkanı sahip olamıyor. Buna rağmen büyük başarılar elde ediyorlar. Bu başarıların ödüllendirilmesi gerekiyor. Karaveli İlkokulu öğrencilerimiz basketbolda il ikincisi oldular, kendilerini tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum." dedi.