Kahramanmaraş son yılların en heyecanlı restleşmesine sahne oluyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve K.Maraş Milletvekili Ali Öztunç arasında başlayan tartışma büyüyor. İki isim de sosyal medyadan birbirine meydan okudu.

Tartışmanın fitilini ateşleyen sosyal medya mesajı Ali Öztunç'tan geldi. Helete'in suyunun Gaziantep'e verilmesi nedeniyle bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açılış sonrası Öztunç şu mesajı yayınladı:

Kahramanmaraş Helete’nin suyu Gaziantep’e akıtılıyor. Antep’te su %27 indirimle satılıyor ama Kahramanmaraş’ta %50’nin üstünde zamla satılıyor. AK Partinin çok oy aldığı Kahramanmaraş’ı sevmediğinin yeni bir ispatı bu durumdur.

Ali Öztunç'un bu mesajını alıntalayan Hayrettin Güngör ise cevap olarak Hodri Meydan dedi ve aşağıdaki mesajı yayınladı.

Hayrettin Güngör'ün Hodri Meydanına cevap dakikalar içinde geldi. Ali Öztunç, Hayrettin Güngör'e istediği platformda canlı yayında tartışmak için meydan okudu. İşte Ali Öztunç'un mesajı:

Sayın Hayrettin Güngör, bana hodri meydan demişsiniz. Meydan okumanızı kabul ediyorum. İstediginiz zaman istediğiniz TV ekranından ( Aksu TV dahil) karşılıklı Kahramanmaraş’ı konuşmaya ben varım. Madem meydan okudunuz sözünüzün arkasında durursunuz umarım. Sizden haber bekliyorum.

Hayrettin Güngör ise restine restle karşılık veren Ali Öztunç'un canlı yayın çağrısına olumlu cevap vermedi. Hayrettin Güngör, Ali Öztunç'a "CHP'li Belediyeler suya indirim yaparsa kendisinin de indiirm yapacağını söylemekle yetindi. İşte Hayrettin Güngör'ün mesajı:

Sayın Ali Öztunç, polemik yapmayın, topu taca atmayın. İstanbul, Ankara ve İzmir halkının ucuz su içme hakkı yok mu? Siz hangi partinin genel başkan yardımcısısınız? CHP’li Büyükşehir Belediyeleri su ücretini bizim tarifeye indirsin hodri meydan bekliyorum.

Hayrettin Güngör ile Ali Öztunç arasında başlayan tartışmanın nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.