Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına büyük umutlrla seçilen ama tam bir hayal kırıklığı olan Hayrettin Güngör'ün son bir yıl içerisinde tamamen reklama ilana dönmesi şaşkınlık yaratıyor. 

Ülke olarak çok zor bir ekonomik darboğazdan geçtiğimiz bir dönemde şehrin tamamını devsa fotoğrafları ile donatması vatandşın tepkisini çekiyor. Peki ama Türkiye'nin en başarısız büyükşehir belediye başkanı sıralamasında zirveyi zorlayan Hayrettin Güngör neden üçüncü dünya ülkeleri liderleri gibi sokakları fotoğraflarıyla donatıyor?

Türkiye'nin en başarısız büyükşehir belediye başkanı

Sosyal medyada çok kişi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün Türkiye'nin en başarısız belediye başkanı olduğunu paylaşıyor sürekli. Acaba Hayrettin Güngör reklama bu kadar ağırlık vermesinin nedeni sosyal medyadaki bu paylaşımlar olabilir mi?

Türkiye'nin en başarısız belediye başkanı

Hayrettin Güngör'ün Türkiye'nin en başarısız belediye başkanı kimdir sorusunda adının çıkması bir yana bu kadar reklam yapması ve devasa fotoğraflarını kullanması tepkilere neden oluyor. Vatadaşlar böyle bir reklam uygulamasının sadece üçüncü dünya ülkelerinde görülebileceğini ifade ediyorlar.

Türkiye'nin en başarısız belediye başkanı

TEVFİK KADIOĞLU BULVARI REKLAMI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Belediyenin asli görevleri arasında çok küçük bir parça olan Tevfik Kadıoğlu Bulvarı için sanki Beinci Boğaz Köprüsü yapmış gibi reklam yapması vatandaşı öfkelendirdi. Vatandaşlar Hayrettin Güngör'ün fakir fukaranın hakkını reklama gömmekle suçarken bazı vatandaşlar ise Başkan Güngör'ün Türkiye'nin en başarısız belediye başkanları listesinden çıkmak için çaba harcadığını ve bu yüzden reklama para saçtığını ifade ediyorlar.

Türkiye'nin en başarısız belediye başkanı

REKLAMLA BAŞARILI OLMAK MÜMKÜN MÜDÜR?

75 milyona ihale edilen Önsen İmran Kılıç Köprüsü'nü 150 milyon güncel değere çıkaran ve yine de bitiremeyen Hayrettin Güngör sadece reklam yaparak başarılı olabilir mi? Önsen Köprüsü ile ilgili tüm soruları cevapsız bırakan ve Belediyenin ne kadar zarar ettiğini açıklamayan Hayrettin Güngör, yaptığı küçük işleri büyük reklamlarla büyükmüş gibi mi göstermeye çalışıyor?

Türkiye'nin en başarısız belediye başkanı

OKULLAR AÇILIRKEN ÖĞRENCİLERE PAHALI ULAŞIMDAN VAZGEÇMEDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı okulların açıldığı bı günlerde reklama para saçarken, öğrencilerin abonman biletlerinden indirim yapmayı reddetti. Kahramanmaraş'ta abonman bilet kullanan öğrenciler toplu taşımayı İstanbul'daki ve Ankara'daki öğrencilerden 6 kat daha pahalı kullanıyor.

Türkiye'nin en başarısız belediye başkanı

SUYA HER AY ZAM YAPIYOR!

Bütçeden ilan ve reklam için büyük pay ayıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör suya her ay zam yapmaya ise devam ediyor. Başkan güngör sadece 9 ayda yüzde 90'a yakın zam yaparak tarihi bir rekora imza attı. Vatandşlar suya zam yaparak reklam giderlerinin karşılandığını ifade ediyorlar.

Türkiye'nin en başarısız belediye başkanı

HALK EKMEK KAPASİTESİNİ ARTIRMADI

Baaşkan Güngör tüm taleplere rağmen halk ekmek büfe sayılarını ve halk ekmek kapasitesini artırmadı. Halk ekmek büfeleri önünde uzun kuyruklar oluşurken Başkan Güngör, fakir fukarayı görmezden geldi.

Türkiye'nin en başarısız belediye başkanı