Kahramanmaraş halkının Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e tepkisi her geçen gün artarak devam ediyor. Kurban Bayramında Belediye otobüslerinin ücretsiz olduğu reklamını yapan ancak kırmızı renkli belediye otobüslerin fotoğrafı yerine mavi renkli otobüslerin fotoğrafını kullanan Başkan Güngör binlerce kişiyi mağdur etmişti.

Özel Halk otobüslerinin de ücretsiz olduğunu düşünen binlerce vatandaş yollarda kalmış, pek çok kişi ise Özel Halk Otobüsü şoförleri ile tartışmış, istenmeyen olaylar meydna gelmişti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Kurban Bayramı boyunca ücretsiz toplu taşıma hizmetinden 10 bin vatandaşımız yararlandı. Araçlar, 4 gün boyunca toplam 18 bin kilometre kat etti" ifadeleerini kullanmıştı. 

Hayrettin Güngör'ün bu paylaşımına onlarca kişi tarafından tepki gösterildi. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine güvendikleri için yolda kaldıklarını, gece saat 1 de eve ulaştıklarını, Özel Halk otobüsü şoförleri ile kavga ettiklerini, ifade ettiler.

İşte Hayrettin Güngör'e gösterilen tepkilerden bazıları:

hgo1

hgo2

hgo3

hgo4

hgo5