Kahramanmaraş'ta vatandaşların Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e ve partiye her geçen gün daha da fazla oy kaybettiren Ak Parti milletvekilleri ile parti teşkilatına tepkiler dinmiyor. 

Özellikle vaktinde bitmeyen projeler, suya her ay gelen zam, toğlu ulaşım ve halk ekmeğe yapılan fahiş zmalar nedeniyle tepki çeken Başkan Güngör'e ve bu duruma sessiz kalan teşkilata eleştiriler artarak devam ediyor. 

hg-dulkadiroglu

Sosyal medyadan Dulkadiroğlu Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ile ilgili paylaşım yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün paylaşımının altına yazılan iki yorum dikkatleri çekti.

İlk yorumda vatandaş Kahramanmaraş'ta memnuniyet anketi düzenlenmesini istedi. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Maraşa memnuniyet anketi istiyoruz. Kim ne derse desin Fatih Erkoç çok daha iyi yapıyordu bu işi. Sizin partinizden değilim. Oy vermedim ama partilileriniz dahil kimse memnun değil"

memnuniyet-anketi

Aynı kullanıcı bir başka yorumunda ise Ak Partililerin sürekli zngin düğünlerine gitmesinden şikayet etti. İşte o yorum:

"Sürekli zengin düğünlerine gidiyorlar. Ben daha bir vekili bir belediye başkanını fakir düğününde görmedim Maraşta. Maraşta binlerce üniversite mezunu binlerce tekniker boş geziyor. Bir tane memleketin çocugunu işe almıyorlar. Edebiyatçılık laylaylomundan başka bişey göremedik"

zengin-dugunu