Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını iyi değerlendirerek çıkışa geçmek istediklerini söyledi.


PTT 1. Lig'de 3. hafta sonunda 1 puanı bulunan Altınordu, hafta sonu deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yaptığı açıklamada milli takım maçları için verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Üç haftada istediğimiz puanları alamadık. Oyun anlamında doğru işler yaptık, ama bunu sonuçlandıramadık. Bunun üzerine biraz yoğunluk vermeye çalıştık. Takımımızın zaten neler yapabileceğini biliyoruz. Futbolcularımızın moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor da iyi bir kadroya sahip. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Bu haftayı iyi değerlendirip çıkışa geçmek istiyoruz." dedi.

Oyun anlamında üstünlüklerini sahada gösterdiklerini dile getiren teknik direktör Eroğlu, bunun karşılığını bir türlü sonuca yansıtamamaktan dert yandı. Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu ligin 3. hafta sonunda ne kadar zor olduğu anlaşıldı. Herkes herkesi yenebiliyor. Rakibin gücü ne kadar fazla olursa olsun önemli olan bizim ne yapacağımız. Bunu sürekli olarak futbolcularımıza aşılamaya çalışıyorum. Bu haftayla birlikte çıkış yapmak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı bu maça göre yaptık, tabii ki ufak tefek sakatlıklarımız var. Hafta sonuna kadar en azından iyi bir takımla oynayacağız."

Futbolculardan Göksu Türkdoğan da "Bu milli takım arası bizi kendimize getirecek diye düşünüyorum. İyi çalıştık, eksiklerimiz vardı. Bunları içimizde çözdük. Performansımızı da geliştirdik. Bunun da inşallah semeresini Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alırız diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.