İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nun yeni göreve başlayan Okul Aile Birliği yöneticileri, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı (İTSO) ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.
Ziyarette konuşan Okul Aile birliği Başkanı Sevgi Yakut, İTSO Başkanvekili Mustafa Kaynakçı’ya İnegöl’e bir eğitim yuvası kazandırdıkları için teşekkür etti. Okullarının İnegöl’ün en iyi eğitim kurumlarından biri olduğunu söyleyen Yakut, "İnegöl ekonomisinin itici gücü olan İTSO, İnegöl’e bir eğitim yuvası kazandırarak ilçemizin geleceğine de çok önemli bir yatırım yaptı. Okulumuzun ihtiyaçları noktasında da İTSO’nun desteğini sürekli yanımızda hissediyoruz. Velilerimiz bizi kısa süre önce bu göreve getirdiler. Bizde hem İTSO yönetimi ile tanışmak, hem de görüşlerini almak için kendilerini ziyaret ettik" dedi.
İTSO Başkan Vekili Mustafa Kaynakçı’da yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını söyledi. İnegöl’ün geleceğine yatırım yapmak için inşa ettirdikleri okulun ilçenin en saygın eğitim kurumlarından biri olmasından dolayı çok mutlu olduklarını vurgulayan Kaynakçı, "Elbette okulun zaman zaman ihtiyaçları oluyor. Bu ihtiyaçları velilerimiz büyük ölçüde karşılıyorlar. Bizde kurum olarak gerekli hallerde destek vermeye devam ediyoruz. Yeni yönetim kurulunu yürekten kutluyorum" dedi.