İzmir'in Karabağlar ilçesinde, boşanma aşamasında olan çift arasında yaşanan dehşet verici olay, şehri derin bir üzüntüye boğdu. 44 yaşındaki Tamer Yurtkal, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Zahide Yurtkal'ı evlerinde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayın şokunu yaşayan çiftin 17 yaşındaki kızları ise yardım için komşularından destek istedi.

Olay, Uğur Mumcu Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir binanın üst katında meydana geldi. Tamer Yurtkal, mahkeme kararı olmasına rağmen boşanma sürecindeki eşinin evine gelerek silahla saldırdı. Zahide Yurtkal'ın yardım çığlıkları, komşularını harekete geçirdi. Ancak Tamer Yurtkal, eşini göğsünden vurarak acımasızca öldürdü. Olay esnasında çiftin 17 yaşındaki kızları, koluna isabet eden saçmalarla yaralandı.

Şiddetin ardından evin balkonuna kaçan genç kız, çevredekilere "Kurtarın bizi!" diye çığlık attı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Tamer ve Zahide Yurtkal'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Tamer Yurtkal, eşini öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

Kocaeli'de Eski Sevgili Dehşeti: 7 Aylık Evli Genç Kadın Katledildi! Kocaeli'de Eski Sevgili Dehşeti: 7 Aylık Evli Genç Kadın Katledildi!

Tamer Yurtkal'ın daha önce kasten yaralama, tehdit ve suç eşyasını satın alma suçlarından kaydının bulunduğu öğrenildi. Olay sonrasında çiftin cenazeleri, yan yana iki tabuta konularak İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.