Müslüm Ferdi Bozkurt, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne Resmen Atandı! Müslüm Ferdi Bozkurt, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne Resmen Atandı!

KADAK, onursal Başkanı Sait Kılıç Sallayan öncülüğünde Ahir Dağı eteklerinde çam fidanları dikerek şehitleri anma ve hatıra ormanı oluşturma amacını taşıyan bir ağaçlandırma etkinliği gerçekleştirdi.

photo1707374114

Etkinliğe çocuklar da katılarak, fidanları toprakla buluşturdu ve can suyu verdi. KADAK'ın onursal Başkanı Sait Kılıç Sallayan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Şu anda 6 Şubat'ta depremde Kahramanmaraş'ta hayatını kaybeden şehitlerimiz adına, depremde hiç durmaksızın arasız nizasız vefasız olarak beşere görev yapan KADAK ekibi olarak, ağaçlandırma yaparak şehitlerimiz adına birer fidan dikiyoruz. Buradaki hatıra ormanımıza özellikle 2 metre boyunda büyük fidanlar diktik. Daha çabuk büyüsünler ve daha çabuk bize oksijen versinler. Cennete giden şehitlerimizin adını burada yaşatmak istiyoruz. Onların ruhunu temsilen bu dağlarımızda yaşasınlar istiyoruz. Bugün burada gönüllü arkadaşlarımızla beraber ağaç dikme etkinliğini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." şeklinde konuştu.