Kahramanmaraş'ta Süt Soluk Borusuna Kaçtı, 4 Aylık Bebek Yaşamını Yitirdi!
Kahramanmaraş'ta Süt Soluk Borusuna Kaçtı, 4 Aylık Bebek Yaşamını Yitirdi!
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde devam eden altyapı çalışmaları kapsamında Azerbaycan Bulvarı üzerinde geçici trafik düzenlemeleri uygulanacağını duyurdu. Çalışmaların etaplar halinde sürdüğü bulvarda belirli kesimler araç trafiğine kapatılıyor.

Yapılan açıklamaya göre altyapı yenileme çalışmaları, hem güvenli iş akışı hem de hızlı ilerleme sağlanması amacıyla planlı şekilde yürütülüyor.

Büyükşehir Binası Önü Geçici Olarak Kapalı

İlk etap kapsamında Azerbaycan Bulvarı’nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde sürdürülen çift yönlü altyapı çalışmaları nedeniyle bölge 1 Temmuz’a kadar trafiğe kapalı olacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bu kesim yeniden araç geçişine açılacak.

İkinci Etap 2 Temmuz’da Başlıyor

Altyapı çalışmalarının ikinci aşamasında ise Hükümet Bulvarı ile Trabzon Caddesi kesişimi arasında kalan bölüm 2–12 Temmuz tarihleri arasında araç trafiğine kapatılacak. Bu süreçte bölgede güvenlik önlemleri artırılacak ve sürücüler için yönlendirmeler yapılacak.

Alternatif Güzergâh Uyarısı

Yetkililer, şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla sürücülere Zübeyde Hanım Bulvarı, Kuddusi Baba Bulvarı, Trabzon Caddesi ve Hükümet Bulvarı gibi alternatif güzergâhları kullanmaları çağrısında bulundu.