Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde Afşin kırsalındaki Altunelma, Arıtaş, Binboğa, Emirli, Türksevin, Başüstü, Ağcaşar ve Büyüktatlar mahallelerinde yayla ve arazi yollarının bakım onarım çalışmalarını tamamladı. Bu çalışmalarla kırsal kesimlerdeki vatandaşların ulaşım konforu önemli ölçüde artırıldı.

Afsin 7

Bakım ve Onarım Çalışmalarıyla Ulaşımda Konfor Artışı

Büyükşehir Belediyesi, deforme olmuş yolları sıcak asfaltla yenileyerek Bakraç – Hurman Grup Yolu ile Karagöz ve Gerger mahallelerine ulaşım sağlayan arterlerde de önemli iyileştirmeler gerçekleştirdi. Program dahilinde yürütülen bu çalışmalarla Afşin’in kırsal mahallelerinde ulaşım standartları yükseltildi.

Afsin 8

Kahramanmaraş’ta İçmesuyu Altyapısına Büyük Yatırım Kahramanmaraş’ta İçmesuyu Altyapısına Büyük Yatırım

Şehir Geneline Yayılmış Ulaşım Yatırımları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi, ilçe ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin tüm yerleşim yerlerinde ulaşım standardını iyileştirmek için yatırımlarını sürdürüyor. Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada, bu çalışmaların şehir genelindeki ulaşım konforunu artırmayı hedeflediği ve yatırımların aralıksız devam edeceği belirtildi.