2005 yılından bu yana her seçim öncesi Kahramanmaraş siyasetinin nabzını tutan ve adayların belirlenmesinde büyük rol oynayan Haber46, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçim anketini başlatıyor.

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Kahramanmaraş Büyükşehir, Onikişubat, Dulkadiroğlu, Afşin, Andırın, Çağlayancerit, Göksun, Ekinözü, Elbistan, Türkoğlu, Pazarcık, Nurhak Belediye Başkan adayı olarak kimleri görmek istersiniz?

Parti ayırımı gözetmeksizin Belediye Başkanı olarak görmek istediğiniz ismi, neden o ismin Belediye Başkanı olması gerektiğini, özelliklerini yazabilirsiniz. Hangi ismin hangi partiden aday olması gerektiğini de belirtebilirsiniz.

Gelen yorumlar belli bir süre sonra değerlendirilecek, tüm isimler veritabanına kaydedilecek, en çok yazılan isimler üzerinden seçenekli yeni bir anket yapılacaktır.

Yorumlarda hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacaktır. "Falanca olmasında kim olursa olsun" tarzındaki yorumlar asla onaylanmayacaktır. Yorumunuzun yayınlanması için mutlaka bir isim belirtmeniz gerekmektedir.

Sadece bir Belediye için isim yazabileceğiniz gibi birden çok belediye için de isim önerebilirsiniz.

Dünyanın her yerinde ikamet eden tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizi ve Kahramanmaraş'ta ikamet eden vatandaşlarımızı yorum yapmaya ve aday önermeye davet ediyoruz.