Dizinin bir bölümünde turistik gezi için Titanik'in batığını ziyaret eden bir denizaltının kaybolacağını öngördüğü iddia edildi.

Fenomen Dizinin Tahminleri Sosyal Medyayı Karıştırdı
Dizi, geçmişte Disney'in Fox'u satın almasını, Trump'ın başkanlığını, Kamala Harris'in başkanlığını, Kolomb heykelinin başının kesilmesini, akıllı saatleri, ebola ve korona virüslerini, eski Beatles mektubunu, 11 Eylül Saldırılarını ve Lady Gaga'nın Super Bowl'da havaya uçmasını gibi olayları önceden tahmin etmişti. Hatta dizinin Kahramanmaraş depremi, Trump'ın davası ve Rusya-Ukrayna savaşını da bildiği söylendi.

45Ih-Wy_TkS957LjLEgwkg

Kaybolan Denizaltı Simpsonlar'da Mıydı?
1912 yılında batan Titanik'in Atlas Okyanusu’ndaki enkazına turistik gezi düzenleyen ve haber alınamayan denizaltının arama çalışmaları tüm dünya tarafından takip ediliyor. Sosyal medyada yayılan bir iddiaya göre, Simpsonlar'ın 2016 yılında yayınlanan bir bölümünde benzer bir olaya değinildiği ileri sürüldü.

2016 yılında yayınlanan bölümde, uzun süredir kayıp olan Homer Simpson'ın babası Mason ile yeniden bir araya gelip su altında bir "hazine gezisine" çıktıkları gösterilmişti. Bölümde Homer'ın bir mercan mağarasında sıkıştığı ve “oksijen düşük” uyarısı verildiği sahneler sosyal medyada büyük yankı buldu.
Sosyal medya kullanıcıları, dizinin bir kez daha gerçek hayatta yaşanan bir olayı önceden tahmin ettiğine dair iddiaları yoğun bir şekilde yorumladı. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Şu anda aklım başımdan gitti. Yine bir Simpson kehaneti” derken, bir başkası ise, “Tam olarak aynı değil ama yerince yakın” yorumunu ekledi.