Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsü'nde mezuniyet coşkusu yaşandı. 

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, akademik ve sosyal alanlarda başarılı nesiller yetiştiren Doğa Koleji Kahramanmaraş kampüsündeki mezuniyet töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde, öğrenciler çeşitli gösteriler sunarken velileri duygu dolu anlar yaşadı.

doga-veli

Kahramanmaraş Doğa Koleji Matematik Öğretmeni Kevser Karagedik, "çocuklarımızın mezuniyet sevincine ortak olduk” dedi. Karagedik şöyle konuştu:

kavser karagedik

" Bugün bizim için çok heyecanlı bir gün, çünkü her yıl bunu yaşıyoruz ama öğrenciler ayrı ayrı özellikle sınava hazırlanıp bugünü bekledikleri için tabii ki bugün bizim için çok özel bir heyecanlı bir gün. Onların heyecanını birazdan birlikte paylaşacağız. Her yıl LGS döneminde birazcık daha zorlandığı için sınavlar tabii ki bu sezon bizim için yine koşuşturmalı bir sezondu. Ama yine hak eden hak ettiğini aldı ve öğrencilerin her biri kendince bir başarı elde etti ve güzel bir yıldı diyebilirim"

Kahramanmaraş Doğa Koleji Kampüs Müdürü Meliha Kekilli, “öğrencileri mezun etmenin sevincini yaşadıklarını" söyledi. Kekilli şunları söyledi: 

meliha kekilli

"Bir yılın sonuna daha geldik. Ana okulundan ilk okula geçiş, ilk okuldan orta okula, orta okuldan liseye geçiş törenimizdeyiz şu an. Velilerimizin, öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyoruz. Mutluyuz ve her bireyi bütünsel olarak değerlendiriyoruz bu bütünlük içerisinde akademik başarı, sosyal fiziksel etkinlikler, görsel sanatlar ve çağımızın gerekliliklerini dile getiriyoruz. Hem mutlu bir çocuk, mutlu çocuk öğreniyor, aynı zamanda çocuk mutlu olunca da velilerimiz de mutlu oluyor. Gururluyuz bu gururu sizinle de paylaşıyoruz"

Programın sonunda okul birincisi yaş kütüğüne künye koyarak, mezunlar keplerini havaya attı.