Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanması amacıyla 07 Şubat 2024 tarihinde bir dizi operasyon düzenledi. Operasyonlar neticesinde çeşitli suçlardan aranan çok sayıda şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Yakalanan şahısların arasında, uyuşturucu kullanımı, dolandırıcılık, yoklama kaçağı, yaralama, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten öldürme gibi suçlardan arananlar bulunmaktadır.

Adıyaman'da Kahramanmaraşlı Başkomiser Şehit Düştü! Adıyaman'da Kahramanmaraşlı Başkomiser Şehit Düştü!

Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Antalya'da uyuşturucu kullanımı suçundan aranan F.A., Andırın İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından dolandırıcılık suçundan aranan B.K., Nurhak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yoklama kaçağı olarak aranan A.Y., Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yaralama suçundan aranan M.G., Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yağma suçundan aranan A.D., Onikişubat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu ticareti suçundan aranan M.A. ve kasten öldürme suçundan aranan H.M. adlı şahısların yakalandığı bildirildi.

Ayrıca, Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından taksirle ölüme neden olma suçundan aranan M.Ç., Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından hırsızlık suçundan aranan D.A., Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından silah kaçakçılığı suçundan aranan R.A. ve askeri ceza kanununa muhalefet suçundan aranan V.G. isimli şahısların da yakalandığı ifade edildi.

Çağlayancerit İlçe Jandarma Komutanlığı'nın kararı gereği yakalanan A.G. adlı şahsın ise adli makamlara sevk edildiği belirtildi. Jandarma ekipleri, halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini açıkladı.