Bakan Göktaş, yaptığı konuşmada çocuklar için büyük bir öneme sahip olan bu çalışmanın hayata geçirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye genelinde çocukların aile ortamında büyümelerini sağlamak amacıyla birçok çocuk evi ve özel bakım merkezi kurulduğunu belirten Bakan Göktaş, bu merkezlerde binlerce çocuğa destek sağlandığını vurguladı. Ayrıca engelli çocuklara yönelik özel koruma ve bakım hizmetleri hakkında da bilgi verdi.

Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde Yıldırım Düştü: 1 Şehit! Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde Yıldırım Düştü: 1 Şehit!

Gkx75Mxxqaaqgon

Bakan Göktaş, Türkiye'deki sosyal hizmetlerin çocukların üstün yararını gözeterek yürütüldüğünü ve ailelerinden kopmadan büyümelerinin sağlanmasının önemine değindi. Ayrıca, koruyucu aile hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve sosyal destek programlarının genişletilmesi yönünde çalışmaların sürdüğünü aktardı.

Temel atma törenine katılan diğer isimler arasında Genel Müdür Ayşegül Yıldırım Kara, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fırat Görgel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnal ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da yer aldı.