Kahramanmaraş'ta Depremzedelere 15 Bin 980 Kalıcı Konut Teslim Edildi! Kahramanmaraş'ta Depremzedelere 15 Bin 980 Kalıcı Konut Teslim Edildi!

Kahramanmaraş'ta bulunan lokanta ve kebapçılar, yeni yılın getirdiği değişikliklerle birlikte yemek fiyatlarını artırmaya karar verdi. Kentteki 1. sınıf lokanta ve kebapçılarda uygulanacak olan yeni fiyat tarifesi, özellikle yöresel lezzetler dahil olmak üzere birçok ürünün fiyatında ciddi bir artışa neden oldu.

paa

2024 yılıyla birlikte asgari ücretin güncellenmesi, vatandaşların alım gücünde endişe yaratırken, Kahramanmaraş'taki restoranlardaki zamlar da maliyetlerin yükseldiğini gösterdi. Bir bardak ayranın 25 TL olduğu, bir adet lahmacunun 50 TL olduğu, tavuk döner 120 TL, kelle paçanın 180 TL olduğu listede bir kişilik kebap ise 300 TL olarak yerini aldı. Kahramanmaraş’ta bir kilogram etin 450 TL, yoğurdun kilogramının 25 TL’den satıldığına sosyal medya üzerinden paylaşan vatandaşlar, yeni fiyat tarifesinin yeniden düzenlemesini, fahiş fiyatlarının ise geri çekilmesini istediler.