Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 10 Eylül 2021 Cuma günü Kahramanmaraş'a geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Eylül Cuma günü Kahramanmaraş’ta olacak. İlk olarak İl Danışma Meclisi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Yedigüzel Adam Edebiyat Müzesi’nde gençlerle buluşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 16.00'da ise Milli İrade meydanında halka hitap edecek ve 1,7 milyar lira değerindeki 106 projenin açılışını yapacak. 

Bu arada sosyal medyada ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Temmuz'da yapılacak olan ve iptal edilen Kahramanmaraş ziyareti afişleri ile bu gün yapacağı ziyaretlerin afişlerindeki ifadeler tartışılıyor. 

Zira 31 Temmuz'da yapılacak olan ve iptal edilen Kahramanmaraş ziyareti afişlerinde 89 proje ve 1,2 milyarlık yatırımdan söz edilirken, bu günkü ziyareti için proje sayısı 106, proje maliyeti ise 1,7 milyar olarak güncellendi. Yani Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini ertelediği 40 gün içinde Kahramanmaraş'a 500 milyon liralık daha yatırım yapıldı.

Sosyal medyada 40 günde yapılan 500 milyon değerindeki 17 projenin neler olduğu tartışılırken, bazı kullanıcılar ise "Cumhurbaşkanımız 40 gün daha gelmeseydi Kahramanmaraş ihya olacaktı" yorumlarında bulundular.

İŞTE O İKİ AFİŞ: