İYİ Parti'nin Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, seçim sürecinde önemli vaatlerde bulundu. Dulkadiroğlu'nun sorunlarını tespit edip tedavi edeceklerini belirten Dr. Can, "Dulkadiroğlu'na Can Gelecek" sloganıyla yola çıktıklarını ifade etti. Adaylık sürecinde yapılan sabah kahvaltısında, yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelen Dr. Can, ilçenin geleceğine ilişkin hedeflerini açıkladı.

WhatsApp Image 2024-01-30 at 15.56.27

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde CHP'nin Kazandığı İller Ve Oy Oranları! 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde CHP'nin Kazandığı İller Ve Oy Oranları!

Dr. Can, şehrin prestijini artırmak için çeşitli projeler sundu. Sağlık sektöründen gelen biri olarak Dulkadiroğlu'na hizmet etmek için yola çıktığını belirten Dr. Can, "Tıp fakültesini bitirerek şehrime 1998 yılından sonra geldim. Aile terbiyemiz ile her zaman Allah rızası için çalıştım. Şimdi hekimliğimi belediye başkanlığı ile taçlandırarak Dulkadiroğlu vatandaşlarına hizmet edeceğim" dedi.

WhatsApp Image 2024-01-30 at 15.56.26 (2)

Dr. Can'ın başlıca projeleri arasında çocuklar ve gençler için spor tesisleri, kadınlara yönelik eğitim alanları, şehir yapılanması ve altyapı çalışmaları, ulaşım ve tarım sektörüne destekler öne çıkıyor. Ayrıca, kültürel etkinlikler ve turizm alanında da önemli adımlar atılması hedefleniyor.