Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, törende yaptığı konuşmada, "Bugün burada büyük bir mutluluğu paylaşıyoruz. Genç çiftlerimizin aile hayatının başlangıcına şahitlik ediyoruz. Tüm çiftlerimize ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim genç çiftlerimize iki cihan saadeti nasip eylesin" dedi.

Detay 2-1

Törene Yoğun Katılım

Merkez Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen törende, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ve diğer protokol üyeleri de hazır bulundu. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, halk dansları gösterisi ve ilahi dinletisi ile devam etti. Törene katılan çiftler ve aileleri, desteklerinden dolayı emeği geçen tüm kurumlara teşekkür etti.

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı Öncesi Sahte Para ve Dolandırıcılık Uyarıları Yapıldı Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı Öncesi Sahte Para ve Dolandırıcılık Uyarıları Yapıldı

Başkan Fırat Görgel: "Gençlerimizin Aile Hayatına Şahitlik Ediyoruz"

Başkan Fırat Görgel, törende yaptığı konuşmada, “Şehrimizde ilk defa bu denli büyük bir toplu nikâh merasimi gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle Diyanet İşleri Başkanlığı'na, Mehir Vakfı'na, Kahramanmaraş ve Konya İl Müftülüklerine teşekkür ediyorum. Depremde kaybettiğimiz tüm canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Bugün burada büyük bir mutluluğu paylaşmak için bir aradayız. Genç çiftlerimizin aile hayatının başlangıcına şahitlik ediyoruz. Rabbim genç çiftlerimize iki cihan saadeti nasip eylesin" ifadelerini kullandı.

Toplu Dugun 8

Erbaş: "Evliliğin İlacı Sabır ve Tahammüldür"

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, törende yaptığı konuşmada, "100 çiftimizin hayatının en önemli anlarından birisi olan nikâh ve düğün merasimlerine şahitlik ediyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen ve genç çiftlerimize destek olan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Evliliğin ilacı sabırdır, tahammüldür. Gençlerimiz sevgiyi, saygıyı ve sadakati sabırla, tahammülle sürdürürse huzura kavuşur inşallah. Gençlerimiz bizim göz aydınlığımız. Bugün dünya evine giren tüm çiftlerimizi tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.