Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde yaşanan talihsiz olayda, bir apartmanın dördüncü katından düşen 15 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Olay, Akif İnan Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta Üç İlçede Taşımalı Eğitim Durduruldu
Kahramanmaraş'ta Üç İlçede Taşımalı Eğitim Durduruldu
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, F.Z.Ş. isimli genç kız, henüz bilinmeyen bir nedenle evin balkonundan zemine düştü. Düşme sesini duyan aile bireyleri ve çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, bilinci kapalı olduğu belirlenen çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Vücudunda çok sayıda kırık olduğu değerlendirilen yaralı, ambulansla KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, düşmenin kesin nedeni yapılacak soruşturmanın ardından netleşecek.