Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depremlerinin üçüncü yılı kapsamında gerçekleştirilen anma programları, Abdülhamid Han Camii’nde düzenlenen hatim duası ve mevlid programıyla devam etti. Cuma öncesinde camiyi dolduran vatandaşlar, depremde yaşamını yitirenler için ellerini semaya açtı.

Mevlidi Şerif (1)

Kur’an tilavetleri eşliğinde gerçekleşen programda duygu dolu anlar yaşanırken, katılımcılar kayıpların acısının hâlâ taze olduğunu dile getirdi. Şehirde hissedilen derin hüzne rağmen sergilenen birlik görüntüsü, toplumsal dayanışmanın güçlü bir yansıması olarak değerlendirildi.

Kahramanmaraş'ta APP Plaka Kullananlara 140 Bin TL Ceza!
Kahramanmaraş'ta APP Plaka Kullananlara 140 Bin TL Ceza!
İçeriği Görüntüle

Mevlidi Şerif (7)Namaz sonrası gerçekleştirilen ikram programında vatandaşlarla bir araya gelen yetkililer, deprem şehitlerini rahmetle andıklarını ve yaraların dayanışma içinde sarılmaya devam edeceğini vurguladı.