AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, yaptığı açıklamada, amaçlarının teşkilat ve vatandaşların kaynaşmasını sağlamak ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu söyledi.

AK Parti olarak Kahramanmaraş'ta başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini vurgulayan Reyhanlıoğlu, "Çok şükür bir belediye hariç diğer belediyelerin hepsini aldık. Bizim için bu etkinlik bir nevi onun kutlaması gibi oldu. En fazla kadın belediye meclis üyesi olarak girdirdiğimiz dönemdeyiz. Bunun da mutluluğunu yaşıyoruz. Kent genelinde 16 bayan belediye meclis üyemiz var, bir de belediye başkan yardımcımız var. Bunların hepsinin mutluluğunu bugün hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Durmak yok yola devam" sözünü hatırlatan Reyhanlıoğlu, önlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin olduğunu belirterek, sürekli seçim temposu içeresinde çalışma yaptıklarını kaydetti.

Reyhanlıoğlu, seçim atmosferine alıştıklarını, "Kendimizi başarılı bir yerel seçimlerin ardından cumhurbaşkanlığı seçimlerine adapte ettik. Cumhurbaşkanlığını da büyük bir başarıyla kazanacağımızı inanıyoruz" diye konuştu.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise yerel seçimlerde AK Parti kadın kollarının çok büyük gayret gösterdiğini kaydetti.

Alınan başarının altında yatan en önemli faktörlerden birisinin kadın kollarının insan üstü gayretle çalışmaları olduğuna dikkati çeten Mahçiçek, şunları söyledi:

"Öyle şeyler gördük ki AK Parti bugün ki başarısını en çok kadınlarımıza borçludur. Bunu kentimizin en uzak noktasına kadar her yerinde gördük. Kadınlarımızın AK Partimize teveccühü ve sevgisi, özellikle sayın Başbakanımıza muhabbeti çok üst düzeydedir."

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ise partilerine sağladıklarını önemli ve özverili destekten ötürü kadın kolları teşkilatlarına teşekkür etti.