Yarışma sonucunda birbirine en çok benzeyen 3 anne ve kızı sürpriz hediyelerle ödüllendirildi. Büyük sürprizin adı ise, kadınların olmazsa olmazı tek taş pırlanta yüzüktü.

“Annesinin Kopyası”¦”

Büyük katılımın sağlandığı yarışmanın ardından jürinin yaptığı değerlendirme sonunda birbirine en çok benzeyen anne Melek Arıcı ve kızı Gökçe Arıcı oldu. Birinciye tek taş pırlanta armağan edildi. Yarışmada ikinci olan Özlem Turgay ve kızı Cemre, Sony marka kamera; üçüncü Arzu Çalışır ve kızı Irmak ise Arçelik'ten mikro dalga fırın kazandı.

Kızımın bana benzediği tescillendi

Talihli anneler ödüllerini Piazza Avm Müdürü Serbülent Tekinşen'den aldı. Kızı kendisine en çok benzeyen anne seçilen Melek Arıcı, Anneler Günü'nde böyle bir hediyenin gelmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Melek anne, “Çok heyecanlıyım, resmimizi gönderdik ve kazandık. Ayrıca bu yarışma sonunda birbirimize benzerliğimizi tescillemiş olduk. Babası, kızımızın hep kendine benzediğini söylüyordu. Ama artık bana benzediği belgelendi. Şu an çok mutluyum. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.