Kahramnamaraş'ta Belediye ve özel halk otobüsleri, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. Ayrıca, ahirete irtihal eden yakınlarını ziyaret etmek isteyenler için özel olarak Kapıçam Şehir Mezarlığı'na ücretsiz toplu taşıma seferleri düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kapıçam Şehir Mezarlığı'na ulaşım için son durağı Necip Fazıl Şehir Hastanesi olan 8 – 18 – 29 - 30 ve 34B numaralı hatların güzergâhlarının uzatıldığı belirtildi. Ayrıca 40 numaralı hat ise 15 dakikalık aralıklarla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi – Kapıçam Şehir Mezarlığı güzergâhında hizmet verecek.

Konteyner Kentlerden Kapıçam'a Toplu Taşıma Seferi

Ramazan Bayramı süresince Sakarya Konteyner Kent, Umutkent Konteyner Kent, Nef Konteyner Kent, EXPO Konteyner Kent, Baykar Konteyner Kent, Karacasu Konteyner Kent, Hasene ve Havaalanı Konteyner Kent'ten Kapıçam Şehir Mezarlığı'na her saat başı ücretsiz toplu taşıma hizmeti sağlanacak. Açıklamada, Ramazan Bayramı'nda hizmet verecek toplu taşıma araçlarının güzergâh ve hareket saatlerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesi üzerinden ve KahramanKart mobil uygulaması aracılığıyla ulaşılabileceği, ayrıca toplu ulaşım ile ilgili bilgi almak için 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattının kullanılabileceği bildirildi.

Akedaş Kahramanmaraş'ın 3 İlçesinde Elektrik Kesintilerini Duyurdu! Akedaş Kahramanmaraş'ın 3 İlçesinde Elektrik Kesintilerini Duyurdu!

Toplu Tasima (1)