500 yıllık Tarihi Kapalı Çarşı, 6 Şubat depremlerinde hasar aldıktan sonra onarılarak tekrar hizmete açıldı. Bayram coşkusunu yaşamaya başlayan çarşı, günün her saati yoğunlukla dolup taşıyor.

Kahramanmaraş'ın yöresel ve geleneksel tatlıları, ev hanımları tarafından özenle yapılmaya başlandı. Tarihi Kapalı Çarşı, yıllardır vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor ve Türkiye'nin en büyük çarşıları arasında gösteriliyor. Ramazan Bayramı öncesi alışveriş yoğunluğu artarken, çarşıda birçok ürünün satıldığı gözlemleniyor.

Bakan Özhaseki: 'Kahramanmaraş Depremi Hasarlarını Gidermek İçin 110 Bin Kişi Çalışıyor' Bakan Özhaseki: 'Kahramanmaraş Depremi Hasarlarını Gidermek İçin 110 Bin Kişi Çalışıyor'

Whatsapp Image 2024 04 08 At 14.26.29

Bayramlık ikramlardan, giyim eşyalarına, yöresel ürünlerden süs eşyalarına kadar çeşitli ürünlerin bulunduğu çarşılar, ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Vatandaşlar, bayram coşkusunu yaşamak için çarşılara akın ederken, ev hanımları da lezzetli bayram tatlıları hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.