Kahramanmaraş’ta altyapı ve üstyapı yatırımları kapsamında Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde yeni bir yol çalışması süreci başlıyor. Yetkililer, planlanan çalışmalar nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda geçici trafik düzenlemeleri yapılacağını duyurdu.

Kahramanmaraş’ta Yedikuyular Kapılarını Tekrar Açtı
Kahramanmaraş’ta Yedikuyular Kapılarını Tekrar Açtı
İçeriği Görüntüle

Dulkadiroğlu ilçesinde Yenişehir, Yavuz Selim ve Namık Kemal mahallelerini kapsayan çalışmaların altyapı yenileme ve yol düzenlemelerini içerdiği belirtildi. Yavuz Selim Mahallesi Haydar Bey Caddesi’nde yürütülecek çalışmaların 28 Ocak 2026’da başlayacağı ve 26 Şubat 2026 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

Öte yandan Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi ile Dulkadiroğlu’na bağlı Namık Kemal Mahallesi Hacı Murat Caddesi ve Yavuz Selim Mahallesi’nde yapılacak çalışmaların 12 Ocak – 10 Şubat 2026 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi. Yetkililer, sürücülerin belirtilen tarihlerde alternatif güzergâhları tercih etmelerini istedi.