Kahramanmaraş’ta çocuklara unutulmaz bir gün yaşatıldı. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla Milli İrade Meydanı’nda büyük bir çocuk şenliği düzenlendi.

Cocuk Senligi 1-1

Kahramanmaraş’ta Aile Yılı Etkinlikleri Başladı: Yeni Projeler Yolda Kahramanmaraş’ta Aile Yılı Etkinlikleri Başladı: Yeni Projeler Yolda

Etkinlik, “Kahraman Şehrin Oyun Mirası” temasıyla hayata geçirildi ve yüzlerce öğrenciyi bir araya getirdi. Çocuklar, ip atlamadan sek seğe, mendil kapmacadan yakan topa kadar pek çok geleneksel oyunla buluşurken aynı zamanda sosyal bağlarını güçlendirme şansı da buldu.

Cocuk Senligi 8

Şenlik kapsamında 40’tan fazla atölye kuruldu, rengarenk stantlar ve nostaljik oyun alanları çocukların ilgisini çekti. Ayrıca, kültürel değerlerin yaşatılması amacıyla oluşturulan özel sergide geçmişe ait oyuncaklar ve çocukluk anılarını yansıtan objeler sergilendi. Etkinlik, kahkahalar ve sevinç dolu anlarla hafızalara kazındı.

Editör: Haber46 46