Kahramanmaraş, 15 Nisan 2024 - Elektrik dağıtımında yapılan planlı çalışmalar sebebiyle Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 15 Nisan 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak. Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan duyuruya göre, kesintinin süresi 4 saat olacak.

Yörükselim Mahallesi, Kandıl ve Tömek Mevkii'nin elektrik altyapısında yapılacak tesis çalışmaları nedeniyle kesintinin gerçekleştirileceği belirtildi.

Kirişçi: 'Rezerv alanlar oluşturuldu, yepyeni bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz' Kirişçi: 'Rezerv alanlar oluşturuldu, yepyeni bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz'

Elektrik kesintisinin başlama saati 09:00'da olacak ve planlanan bitiş saati 13:00. Vatandaşlar, kesinti süresince elektrik kullanımı konusunda dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıldı.

Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri, kesintinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için gerekli çalışmaların yapılacağını ve kesintinin en kısa sürede tamamlanarak elektrik tedarikinin normale döneceğini belirtti.