Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Karacasu Kırım Mahallesi'nde bulunan bir boya fabrikasında gece saatlerinde patlama meydana geldi. Fabrikanın kazan dairesinde, saat 23.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı gerçekleşen patlamada, 3 işçi yaralandı.

Patlama sonrası olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edilerek yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ekipleri ise patlamanın etkisiyle enkaz altında kalan işçileri kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

Whatsapp Image 2024 05 23 At 08.30.01

Polis, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak çevreyi kontrol altına aldı ve olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Kahramanmaraş'ta Otomobil Takla Attı, Sürücü Hastaneye Sevk Edildi! Kahramanmaraş'ta Otomobil Takla Attı, Sürücü Hastaneye Sevk Edildi!

Kahramanmaraş’ta (1)-7

Yetkililer, patlamanın nedenini belirlemek üzere kapsamlı bir inceleme başlattı. Yaralı işçilerin sağlık durumlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, patlamanın nedenine dair araştırmalar devam ediyor. Olayın meydana geldiği boya fabrikasında incelemeler sürüyor.