Kahramanmaraş'a Gök Gürültülü Bahar Yağmurları Geliyor! Kahramanmaraş'a Gök Gürültülü Bahar Yağmurları Geliyor!

Yazılı bir açıklama yaparak duyuruda bulunan Genç Eğitim Sen İl Başkanı Kamuran Arık, "Kamu Birliği Konfederasyonuna bağlı tarafsız, ilkeli, yeni nesil sendikacılığın eğitim camiasında temsil edileceği Genç Eğitim Sen Kahramanmaraş İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Şahsıma verilmiş olan sorumluluğun gerekliliklerini eğitim camiamızın bizlere vereceği temsil gücüyle en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğim." ifadelerini kullandı.

Arık ayrıca, Kamu Birliği Konfederasyonu'nun Cumhuriyetimizin 100. yılında kurulan ve yaklaşık 130 bin kamu çalışanını temsil eden bir çatı olduğunu belirtti. Konfederasyonun Genel Başkanı Osman Kaya'nın Kahramanmaraş kamu çalışanlarına güç birliği davetinde bulunduğunu ve tüm kamu çalışanlarını 'gerçek sendikal mücadeleye' çağırdığını aktardı.

Genç Eğitim Sen'in yanı sıra, Kamu Birliği Konfederasyonu bünyesinde yer alan diğer sendikaları da tanıtan Arık, kamu çalışanlarının mesleki vekaletine talip olduklarını vurguladı. Ayrıca, sendikanın sosyal medya hesapları ve iletişim bilgilerini paylaşarak, kamu çalışanlarının her türlü sorununda yanlarında olacaklarını ifade etti.