Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesinde Otomobil Takla Attı: 2 Kişi Yaralandı! Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesinde Otomobil Takla Attı: 2 Kişi Yaralandı!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari aracın çarptığı üniversite öğrencisi Yusuf Demirci hayatını kaybetti. Olay, Turgut Özal Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan 26 yaşındaki Demirci'ye M.S.K. yönetimindeki aracın çarpması sonucu gerçekleşti.

Kaza ve Müdahale

Kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Demirci, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan sürücü M.S.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Taziye Mesajı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü, Yusuf Demirci için bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Yusuf Demirci, trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Öğrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve üniversite camiamıza başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Genç Yaşta Hayatını Kaybetti

26 yaşındaki Yusuf Demirci, KSÜ Diş Hekimliği Fakültesi 5. sınıf öğrencisiydi. Yaşamını yitirmesi, ailesi, arkadaşları ve üniversite topluluğu için büyük bir üzüntü kaynağı oldu.